duminică, 2 august 2009

Faith, Hope, Love - noul CD si DVD de la Hillsongs Australia



Integrity Music anunta aparitia pe 4 August a ultimului CD si DVD live realizat de catre Hillsongs Australia, intitulat "Faith+Hope+Love". Inregistrarea ii are ca protagonisti pe cunoscutii membrii Darlene Zschech, Joel Houston, Brooke Ligertwood si pe castigatorul Dove Award, Reuben Morgan. Ampreuna cu Andrew Crawford, Houston si Morgan sunt de asemenea coproducatorii acestui album.CD-ul contine 13 track-uri, incluzand muzica noua ca si single-ul Top 10 iTunes "You
Hold Me Now", scris de Morgan, cel care a castigat anul acesta Dove Award pentru cel mai bun cantec Worship "Mighty to Save". Alte piese care se evidentiaza sunt "“His Glory Appears”" scrisa de Darlene Zschech si Marty Sampson, “"It’s Your Love"”, “"The Wonder Of Your Love”".

DVD-ul ofera o inregistrare live a fiecarui cantec impreuna cu materiale documentare specifice. In plus, o carte cu cantecele si o varianta digitala a acesteia vor fi disponibile incepand cu 9 Octombrie.


Lista cu track-uri:

1. “The First And The Last” – writers Joel Houston, Reuben Morgan / features Joel Houston
2. “For Your Name” – writers Jad Gillies, Joel Houston, Reuben Morgan / features Gillies
3. “Glow” – writers Matt Crocker, Joel Houston / features David Ware
4. “It’s Your Love” - – writer Mia Fieldes / features Darlene Zschech
5. “I Will Exalt You” – writer Brooke Ligertwood / features Ligertwood
6. “Yahweh” – writer Reuben Morgan / features David Ware
7. “No Reason To Hide” – writers Matt Crocker, Joel Houston / features Houston
8. “God One And Only” – writers Jonathon Douglass, Sam Knock / features Douglass
9. “The Wonder Of Your Love” - writers Jack Mooring, Leeland Mooring, Marty Sampson / features Zschech
10. “His Glory Appears” – writers Mary Sampson, Darlene Zschech / features Brooke Ligertwood
11. “We The Redeemed” – writer Jill McCloghry / features McCloghry
12. “We Will See Him” – writers Robert Fergusson, Reuben Morgan / features Morgan
13. “You Hold Me Now” – writers Matt Crocker, Reuben Morgan / features Jad Gillies

[http://www.radiofiladelfia.ro/stiri/international/faith-hope-love-noul-cd-si-dvd-de-la-hillsongs-australia.html]

Biserica Episcopală va accepta episcopi homosexuali



Episcopii au votat pentru deschiderea porţilor către arhiereii care practică homosexualitatea în cadrul convenţiei Bisericii Episcopale de luni, o acţiune care ar putea şoca Comuniunea Anglicană, reţeaua internaţională de biserici de care aparţine Biserica Episcopală.

Votul care permite homosexualilor şi lesbienelor să ocupe ranguri bisericeşti înalte subminează un moratoriu adoptat la convenţia de acum 3 ani, prin care se amâna acordarea de astfel de titluri, informează New York Times.

Conflictul privind homosexualitatea în cadrul Bisericii Episcopale a fost urmărit îndeaproape de mai multe biserici protestante.

Provinciile conservatoare din comunitatea anglicană, în special cele din Africa, au rupt legatura cu Biserica Episcopală în ultimii ani, dupa ce aceasta l-a acceptat ca episcop pe Gene Robinson în dioceza din New Hampshire, SUA, acum 6 ani, devenind primul episcop homosexual declarat.

Este o încercare de a consolida relaţiile cu restul comunitaţii, pentru că relaţiile adevărate se bazează pe autenticitate a declarat Bonnie Anderson, preşedintele Camerei Deputaţilor, reprezentat al laicilor şi clericilor .

Rezoluţia adoptată luni a fost formulată astfel incat să permită diocezelor să ia în considerare candidaţi homosexuali, însă nu obligă toate diocezele sa facă acest lucru.


sursa: http://www.majesty.ro/Religie/biserica-episcopal-va-accepta-episcopi-homosexuali.html

Biserica Reformata din Sebis